.

Us presentem, per 20è any, les ACTIVITATS D’ESTIU 2022 de l’AEG Ben Enllà a La Salle Reus. Les activitats es realitzaran a les instal·lacions de l’escola, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus i el propi centre.
Les places del Casal d’Estiu són limitades i la inscripció resta oberta a TOTS els nois i noies.

.

Clica a la imatge del Casal del que vols més informació o fer la inscripció:

.

Casal d’Estiu

Tallers manuals, jocs, esports, pintura, jocs d’aigua, teatre, visites culturals, piscina (només bloc primària), activitats en anglès (jocs, gimcanes, conversa, …) i moltes més, emmarcades en quatre blocs: fun & learn (en anglès), esports, lleure i espai creatiu.

Casal Multiesport

Coneixement, pràctica i perfeccionament de diferents esports, cercant la millora de la psicomotricitat i  l’autoconfiança. Potenciació de les habilitats socials i de relació entre els companys. Estones de lleure per refrescar-se i un dia a la setmana anirem a la piscina.

Casal d’escacs

Aprenentatge dels escacs i motivació pel joc. Activitats lúdiques i tècniques, on es treballaran la resolució de problemes, les obertures, la competició en tornejos, l’ús d’aplicacions informàtiques i jocs de taula.

Casal gimànstica rítmica i estètica

Pràctica i tecnificació de gimnàstica rítmica i estètica, danses, jocs d’aigua, sortides i tallers. Treball d’habilitats motrius bàsiques, treball tant en equip com individualment, potenciant la creativitat lúdica-esportiva.

E-mail de contacte: casaldestiu@gmail.com